zondag 10 november 2013

DT en hobbyzolder

Hoi allemaal,

vandaag heb ik leuk nieuws voor jullie!
Ik ben anderhalve week terug door Ilonka gevraagd om DT member te worden bij het Cheerful Sketches Challenge Blog. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik heb gelijk volmondig ja gezegd! :D

Morgen gaat mijn eerste DT kaart online!! Ik ben de afgelopen dagen druk geweest om de kaart in te kunnen leveren.

Maar voordat ik die kon maken, zaten we hier midden in een verhuizing.
Op zolder had mijn man het kantoor van zijn bedrijf, maar vorige week hebben we het kantoor verhuisd. Dus we hebben extra ruimte gekregen op zolder.
Nu had ik daar al een bureautje staan en wat kastjes in gebruik. Maar nu heb ik de hele zolder voor mezelf. Ok ok... bijna dan, ik moet het nog wel delen met de opslag en het wasgoed. :P

Dus zondag tot en met woensdag ben ik nog flink aan het puinruimen en verschuiven geweest. En nu heb ik mijn eigen plekje gecreëerd. En daar ben ik helemaal happy mee. :D Het is nog niet helemaal af, moet nog best een en ander opruimen enzo. Maar ik kan in ieder geval weer lekker freubelen en zonder moeite bij m'n bureau komen. ;)

Hier een paar fotootjes.

En zoals jullie kunnen zien, vinden mijn dochters het ook geweldig. Heb nu een flinke tafel met ruimte genoeg om samen te zitten knutselen. ;)
En daarnaast is het nu ook heerlijk om met vriendinnen hier te zitten. Dan hoef ik niet alles naar beneden te zeulen (en daarna weer 2 dagen om alles omhoog te sjouwen), maar kunnen we gewoon lekker naar boven. En alles lekker laten liggen als we gaan eten.

Fijne zondag allemaal!!

Liefs Marit7 opmerkingen:

 1. Marit
  Gefeliciteerd met het DT member,
  geweldig zo'n eigen plek waar je heerlijk kan knutselen:)
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo super je hobbyplek op zolder Marit, dat is toch helemaal het einde, je kan zo lekker weglopen en weer verder gaan als je terugkomt. Helaas heb ik geen plek in huis dus is het bij mij telkens alle kisten slepen naar de woonkamer en dezelfde avond weer terug, maar is ook te doen hoor.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vorig jaar had ik dat ook not Anita. Alles stond in kratten en dozen beneden, maar kon die daar ook niet echt makkelijk opruimen.
   Begin van het jaar heb ik mijn oude bureautje op zolder vrij gemaakt en ben daar gaan freubelen. Dat was al zo lekker!! En zoveel ruimte is helemaal super! :D

   Verwijderen
 3. Heerlijk... je eigen plekkie Marit!
  En superleuk natuurlijk dat je onze nieuwe collega word!!
  van harte welkom!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb zelf ook net een hobbykamer gekregen op zolder. Super fijn. Geniet er maar lekker van en maak mooie freubel dingen.

  BeantwoordenVerwijderen