vrijdag 5 juli 2013

Summer lovin'

Wat was het gisteren weer heerlijk weer. 's Middags een lekker zonnetje erbij, ik heb nog lekker in de tuin kunnen zitten. En ondertussen hebben de kinderen buiten gespeeld met een bak water en een waterbaan met bootjes.

Dan is het ook wel tijd voor een lekker zomers kaartje. :)
KreaTeja heeft op Facebook een nieuwe groep opgericht en is de vervanger voor Sollen met KreaTeja. De groep heet Be Challenged.

Je wordt uitgedaagd om een bepaald model kaart te maken. Deze keer is dat de Bendi Fold Card. De uitleg is te vinden op Splitcoaststampers, inclusief een duidelijke video hoe die in elkaar te zetten is.

Dit is dan mijn kaart.Het designpapier komt uit 2 blokjes van Noor! Design. Het papier met de vissen komt uit Flower Power. En de blauwe en gele ruitjes uit Summer Lovin'.


Het afdrukje is van Magnolia en komt uit de Summer Memories serie (2012). Ik heb Tilda ingekleurd met m'n nieuwe Faber Castells Polychromes. Ze zijn echt super om mee te kleuren! :) Moet nog wel flink oefenen natuurlijk, maar ben tevreden met mijn eerste resultaten.
Ik heb verschillende mallen gebruikt van Magnolia, Noor! Design en Marianne Design.
En ik heb een stukje van een netje gebruikt waar uien in hebben gezeten. Het heeft wel iets weg van een vissersnet. Dat vond ik wel grappig.

En tot slot nog 2 tekst stempels van Noor! Design uit de Summer lovin' serie.

Na het maken van mijn kaart zag ik de uitdaging op het DT blog van KreaTeja... "Strand!"
Dus daar zend ik hem ook in! :D

Liefs Marit

6 opmerkingen: