donderdag 5 juli 2012

Hoera!! Vakantieeee

Luna heeft vandaag vakantie gekregen. Dus voor de juffen hebben we cadeautjes gemaakt.
Dit wordt een lange blog met veeeel foto's. ;)
Hier zie je alles bij elkaar. De juffen kregen een versierd tasje met een zeeproos, een doosje gevuld met snoephartjes en een kaart. De plaatjes op de kaart zijn door Luna zelf gekleurd, de kaart heb ik voor haar gemaakt.

De materialen van de kaartjes komen voornamelijk van de Action, heb alleen een stukje cardstock gebruikt om een nestabilitie mee te stanzen.

Dit zijn de zeeproosjes, ik kwam ze deze week tegen bij de Action voor maar 55 cent. Leuk cadeautje toch?
De doosjes komen van de Hema, er zitten er 6 in een verpakking. Twee vierkante, twee ronde en 2 hartjes. De randjes zijn bewerkt met Distress Vintage Photo. Op het dekseltje zit designpapier en om de rand een lintje.


De bloemetjes zijn gemaakt van koffiefilterzakjes. Ik heb bloemetjes uitgestanst in 3 verschillende maten. Deze zijn gesprayed met zilverkleurige glimmermist van Tattered Angels, dat geeft een leuke glitter, maar niet overdadig.
Ik heb de bloemetjes nat op elkaar gestapeld en er een splitpen doorheen gedaan. Vervolgens de bloemetjes flink in elkaar gepropt. En daarna heb ik de randjes van de bloemen door Distress inkt gehaald. Ik heb de kleuren van de Limited Summer Set gebruikt. Lekkere felle kleurtjes vind je niet? Wel wat anders dan de vintage kleuren die we gewend zijn van Tim Holtz, maar ik vind ze geweldig, ik houd daar wel van.

Dan tot slot natuurlijk de tasjes zelf!!

Ze zijn erg leuk geworden, ben zelf erg trots op het resultaat. :D
Het blauwe designpapier is van Maja en het roze van My Mind's Eye. Dat zijn toch wel mijn favoriete papierlijnen. :D

Bij het inkleuren heb ik weer de Limited Summer Set gebruikt en ook de Limited Spring Set en nog wat losse kleurtjes.Om het geheel wat op te leuken heb ik Magnolia Doohickeys gebruikt. De bloemen zijn van de Doily Flowers en de Hellebores. Bewerkt met Distress Inkt (Vintage Photo) en beetje om m'n vingers gebogen. Daardoor worden ze in 3D opgebouwd en lijken ze veel echter.
En tot slot heb ik de tasjes nog opgeleukt met een paarse Pearl Pen.

Elke juf heeft haar setje in een eigen kleur gekregen. Ze waren er allebei heel erg blij mee. En Luna was supertrots dat ze een cadeautje mocht geven. :D

Ik hoop dat jullie er weer van hebben genoten, ik heb in ieder geval genoten van het maken ervan!


Liefs Marit

3 opmerkingen:

  1. Hallo Marit, joh wat heb je er weer wat moois van gemaakt en wat een uitgebreide toelichting. Zeer leerzaam al met al. Tja, en dan als kers op de taart de zelf ingekleurde tekeningen van Luna. Super. Dankjewel voor het delen.
    Lieve groeten, HennyB:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi hoi, wat is dit weer gezellig! De juffen zullen dit niet vergeten, fijne vakantie he! liefs Jetty xxx

    BeantwoordenVerwijderen